+
-

Behandelaanbod

Riagg Rijnmond biedt goede psychische en psychiatrische zorg aan kinderen en jongeren, volwassenen, ouderen en anderstaligen. Wij zijn gespecialiseerd in de aanpak van complexe problematiek en hebben daarnaast een compleet aanbod voor basis-GGZ. 

Psychische klachten

Voor welke psychische klachten kunt u bij ons terecht? U vindt hier een overzicht van de verschillende klachten en de behandelmogelijkheden bij Riagg Rijnmond.

Aanmelden

U kunt zich via het aanmeldformulier op deze website direct bij ons aanmelden. Wel heeft u hiervoor een verwijsformulier van uw huisarts nodig.

Verwijzers

Riagg Rijnmond is een kleine en flexibele instelling. Bij ons niet alleen geprotocolleerde behandelingen maar zorg op maat en korte lijnen in de communicatie met onze verwijzers.

In beeld...

 


Routine Outcome Monitoring
Riagg Rijnmond streeft ernaar om goede zorg te bieden. Dit doen wij onder meer door het meten van de ernst en aard van uw klachten voor, tijdens en na de behandeling. Deze manier van herhaald meten wordt  Routine Outcome Monitoring (ROM) genoemd.
Lees meer

 


Schematherapie

Riagg Rijnmond heeft gecertificeerde behandelaars voor schematherapie. Wij zijn hiermee een van de geregistreerde instellingen voor schematherapie in Nederland. Schematherapie is een effectieve behandeling die ingezet wordt bij persoonlijkheidsproblematiek.
Lees meer

 


Direct contact voor verwijzers
Riagg Rijnmond streeft naar een goede samenwerking met haar verwijzers. Daarom bieden wij u als huisarts de mogelijkheid om u door onze afdelingshoofden te laten informeren over zaken die voor u van belang zijn, zoals patiëntverwijzing en snelle toegang tot ons GGZ-
zorgaanbod.
Lees meer